Vår butik

Välkommen till bastu butiken i Säter

     Fredag  23 december har vi stängt

Vi har öppet fredagar kl 12.00 – 17.00. Här finns mycket inspiration att hitta från bla Heta, Tylö, Aito, Eos,  sunsauna och narvi!

 

I Säter Dalarna ligger vår bastubutik, där hittar ni allt för bastu. Vi har utställning av basturum och material från bla Tylö och saunasweden. Vi har även en kaminutställning med braskaminer från Danska Heta. Vårt lager håller ej hela vårt webbsortimentet, så vill ni få med er material direkt så är det bäst att meddela oss ifall vi behöver ta hem materialet. Butiken är alltid fylld med sådant som bastutillbehör, de vanligaste av bastudörrar, bastuaggregat, bastubelysning, lister, bastuskorsten och en hel del tillbehör för braskaminer och skorstenar.

Bygga bastu på ett snabbt och enkelt sätt!

Att bygga en bastu är ett trevligt byggprojekt, med rätt material och kunnande kommer det också att bli en favorit plats att njuta av, just därför är Bastukalle det självklara valet när du ska köpa bastu material. Vi har tex färdiga basturum, som är klar för användning så snart du byggt upp det, vilket går på några timmar då väggarna består av sektioner som du reser upp och skruvar fast i varann. Vi har även färdiga lavar och andra delar som gör att ni enkelt kan få till en bra och snygg bastuinredning för er som vill renovera eller bygger bastu rummet själv i lösvirke. Vänta inte med ditt beslut, beställ nu och bada bastu i ditt nya basturum inom några få dagar. Vi har de flesta detaljerna för din bastu. Och hittar du inte det du söker så kontakta oss så hjälper vi dig gärna att hitta rätt produkt för din bastu. Vi har bastuprodukter från de flesta leverantörer så som Sunsauna, Tylö, Helo, harvia och narvi Lagerhållna produkter levererar vi från vårt lager inom 1-3 dagar.

Måttbeställda bastuinredningar!

Vill ni göra något extra av er bastu kontaktar ni oss så kan vi ta fram en måttanpassad skiss och offert på allt ni kan tänkas behöva till er bastu. Vi har skräddarsydda bastuinredningar och glasväggar från Sunsauna och Haserv, bastubelysningar från oversol och fiberbelysning från cariitti allt för att ni ska få ihop er egna drömbastu!

Vi bygger er bastu!

Vill ni ha hjälp med hela bastuprojektet så kan vi ta hand om det. Ni får då förslag på lösningar och utformning, sedan gör vi en ritning och exempel bilder på hur det kan komma att se ut och ni får ett pris på vad allt kommer att kosta. Tycker ni att allt verkar bra så planerar vi in det och om några veckor kan vi vara på plats för att bygga er bastu som oftast går på några dagar.

 

Enklare än så blir det inte, ni väljer hur ni ska få er bastu och vi står alltid till er tjänst!